Accu Service

Net zoals een normale batterij heeft een accu een bepaalde levensduur. Gemiddeld zou een accu gemiddeld 5-6 jaar mee gaan. Vaak komt de eigenaar van een auto er te laat achter dat een accu kapot is. Twijfelt u aan de conditie van uw accu? We controleren hem graag, zodat u tijdig de accu kunt vervangen.

Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten. Heeft u geconstateerd dat uw motor accu niet meer goed werkt, dan zit er niets anders op dan een nieuwe accu te vervangen.

Heeft uw auto een start/stop systeem?

Voor moderne auto’s met een start stop systeem zijn verschillende accu’s beschikbaar. Het is belangrijk dat bij de vervanging voor de juiste accu wordt gekozen.

Kom langs voor een accutest.

Wij gebruiken moderne testapparatuur waarmee we alle type accu’s kunnen testen. Wanneer een accu stuk is kan hij niet meer worden gerepareerd. Wij moeten hem dan voor u vervangen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl