Uitlijnen – Balanceren

Wieluitlijning zorgt voor langere levensduur van de banden en veiliger weggedrag.

Bij wieluitlijning zorgen wij ervoor dat de wielstanden weer worden gecorrigeerd volgens de voertuigspecificaties. Er zijn twee mogelijke vormen van uitlijning, afhankelijk van het type van de achteras.

  • Voorwieluitlijning
    Deze vorm van wieluitleining is nodig bij auto’s met een starre achteras die van links naar rechts doorloopt. Hierbij is wieluitlijning beperkt tot de voorwielen. 
  • Vierkantuitlijning
    Deze vorm van wieluitleining is nodig als uw auto een achteras heeft met onafhankelijke wielophanging. Ieder wiel heeft z’n eigen ophanging. Hierbij dienen alle vier de wielen uitgelijnd te worden. 

Balanceren

Het balanceren van je banden en wielen is nodig als het stuur gaat trillen. Het wegcontact van een gebalanceerde auto is beter en banden slijten minder snel. Dat bevordert de veiligheid en bespaart brandstof.

Wieluitlijning – balanceren in onze werkplaats  

In onze werkplaats beschikken wij over een moderne volledig digitale uitlijn apparatuur en kunnen wij uw auto volgens de fabrieks specificaties uitlijnen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl