Bandenservice

bandenservice

Banden laten wisselen bij slijtage.

Autobanden zijn hét contact tussen uw auto en de grond. Wegligging, aquaplanning en remweg worden mede bepaald door de kwaliteit van uw banden. Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen. Bij slijtage en seizoenswisselingen kunt u ook bij ons terecht.

Hoe houdt u uw banden in goede conditie?

Het is verstandig de bandenspanning één keer per maand te controleren. U kunt de aanbevolen bandenspanning vinden aan de binnenzijde van de bestuurdersportier, in het instructieboekje of op een sticker aan de binnenkant van de tankdopklep. Afhankelijk van het gebruik wordt een andere bandenspanning gevraagd. Een zwaar beladen auto vraagt een hogere bandenspanning dan een auto met alleen een bestuurder.

Lekke band?

Is uw band lek en heeft u er niet lang op doorgereden? Garage Geluk kan de band snel repareren en balanceren. Dat bespaart u weer een onwelkome uitgave.

Autobanden kopen en monteren Bij Garage Geluk

Het uitzoeken van de juiste banden is niet zomaar gebeurd, er wordt gekeken naar het type voertuig. Om de juiste banden met elkaar te vergelijken is het van belang dat u de correcte bandenmaat invult. Op de zijkant van uw huidige band staat een combinatie van drie getallen; de lengte, breedte en velgmaat. Deze gegevens heeft u nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Zodra de banden bij ons binnen zijn nemen wij direct contact met u op.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl