Remmencheck

Geluk autoservice zwanenburg

Een van de belangrijkste onderdelen van een auto is het remsysteem. Welke rol spelen de remblokken hierin.

Als uw auto minder goed remt wordt dat in de meeste gevallen veroorzaakt door versleten remblokken. Maar ook remschijven hebben niet het eeuwige leven. Een goed werkend remsysteem is essentieel voor een veilig weggebruik. Wij raden u aan om uw remmen met enige regelmaat te laten controleren.

Remslijtage

De remmen van uw auto slijten niet zomaar: de slijtage vindt geleidelijk plaats. Verschillende remdelen kunnen versleten raken, zoals de remschoenen en wielremcilinders. Alle remdelen moeten in goede staat zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat uw remmen daarom op tijd controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij uw remmen en de remvloeistof.

Uw remmen laten checken bij Garage Geluk

Vertoont uw auto tijdens het rijden één of meer van de volgende symptomen? Dan is het nodig om het remsysteem te laten checken.

  • Het stuur trilt.
  • U kunt het rempedaal erg ver intrappen.
  • U hoort een piepend geluid tijdens het remmen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl