Ruiten service

autoruiten service

Autoruiten reparatie

Wij kunnen zowel complete ruiten vervangen als alleen sterretjes in uw ruit repareren. Wacht niet te lang met het laten repareren van een ster in uw ruit.

Is de autoruitschade klein en plaatselijk, ook wel bekend als een sterretje, dan voert onze ruithersteller een ruitreparatie uit met speciale hars. Hij verwijdert eerst de scherpe en losse glassplinters, waarna er hars in het sterretje wordt geïnjecteerd onder hoge druk. Dit vult de breuk helemaal opdroogt. Daardoor kan de breuk niet verder scheuren.
Hoe sneller u de ruitreparatie laat uitvoeren, hoe meer u de autoruitschade beperkt.

Een ruitreparatie als deze neemt weinig tijd en u kunt dan ook altijd vrijwel meteRuitschade wordt bij ons vakkundig hersteld. Als je verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten en bij ons terecht. Het grote voordeel van deze manier van ruitreparatie is dat de autoverzekeraar deze, afhankelijk van uw polis, in vrijwel alle gevallen zal vergoeden reparatie te bespreken.

Autoruiten vervangen

Als de ruit vervangen moet worden dan betaal je meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze monteurs kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indien wij de autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl