Storingsdiagnose

auto storingdiagenosen

Heeft u problemen met uw auto en/of er branden storing lampjes op uw dashboard?

Tegenwoordig zijn auto’s uitgerust met erg veel elektronische systemen. Deze systemen beschikken over een diagnosefunctie. Dat houdt in dat wanneer zich een storing voordoet, dit kenbaar gemaakt wordt aan de bestuurder door middel van een controlelampje, melding op een display en/of een geluidssignaal,  het motorstoringslampje laat branden. Zo weet u dat er iets niet klopt.

Garage Geluk kan de storing aan uw auto uitlezen en wissen. Wij hebben hiervoor speciale apparatuur in huis. Voor een storingsdiagnose mag u altijd langskomen tijdens openingstijden. U hoeft geen afspraak te maken. Blijkt na diagnose (verdere) reparatie nodig te zijn, dan maken wij een afspraak met u.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl