Eletronica / Multimedia / Audio systeem inbouwen

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken, electronica om uw rij-comfort te verbeteren.

Denk hierbij aan: alarm, voertuigvolgsystemen, ritregistratie, track & trace systemen, carkits, cruisecontrol, camerasystemen, achteruitrijcamera, parkeer sensoren, autoradio’s, luidsprekers, versterkers, subwoofers, multimedia, navigatie, centrale deurvergrendeling, verlichting, stoelverwarming, trekhaak, dakventilator en alle toebehorende accessoires.

Autoradio met navigatie

Autoradio combineren met navigatie? Dat is geen enkel probleem. U kunt combineren naar wens. Ook ingebouwd navigatiesysteem gecombineerd met:

  • carkit
  • achteruitrijcamera
  • digigal TV Tuner
  • autoradio

Solide montage

Wij raden een goede en solide montage aan, bij voorkeur voorzien van een permanente. Het systeem zit dat niet met de zuignap op de voorruit maar wordt op een goede plek gemonteerd.

Montage van beveiligingssystemen, telefoonaccessoires, audio / navigatie, parkeerhulp, multimedia, Xenon- en led-verlichting, radardetector- en laser-apparatuur. Tevens gespecialiseerd in het oplossen van electrische / technische storingen.

Alle producten worden stevig, en zonder het dashboard te beschadigen gemonteerd.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl