Distributieriem vervangen

distributieriem vervangen

De distributieriem is een cruciaal onderdeel in de motor van een auto. De distributieriem drijft onderdelen aan in de motor die in een oogwenk ernstig beschadigd kunnen raken wanneer ook maar de kleinste afwijking ontstaat in het bewegen van de onderdelen ten opzichte van elkaar.

Daarom is het op tijd vervangen van een distributieriem uitermate belangrijk. Echter, het tijdstip waarop de distributieriem vervangen moet worden is niet voor iedere auto gelijk. Bovendien is niet alleen het aantal gereden kilometers bepalend.

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

Het vervangen van een distributieriem is een ingrijpende klus, die afhankelijk van uw type auto sterk kan variëren in tijd. Garage Geluk maakt graag een heldere offerte voor het vervangen van de distributieriem.

Wanneer een distributieriem vervangen moet worden is te vinden in het onderhoudsschema van je auto. Bij menig auto is dit onderhoudsschema te vinden in de documentatie die bij de auto wordt geleverd.

Heeft u geen instructie- of onderhoudsboekjes? Neem dan contact met onze op. Wij kunnen, aan hand van uw kenteken, aangeven wanneer de distributieriem aan vervanging toe is.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur kom gerust langs in onze werkplaats : Wilhelminalaan 47 te Zwanenburg

Heeft u vragen ? Bel ons gerust op
Tel: 020 – 497 5207  Mob: 06 – 83 407110
U kunt ook email sturen naar: info@garagegeluk.nl